Geblokkeerde websites omzeilen

Geblokkeerde websites omzeilen
Met diverse VPN proxy pakketten kun je geblokkeerde websites omzeilen en gecensureerde websites bekijken. Deze software zorgt ervoor dat je via een ander ip-adres surft. Wil je geblokkeerde websites omzeilen gebruik dan VPN software. Hiervoor is geen technische ervaring vereist en is de software gebruikersvriendelijk.

Gratis anoniem surfen
Wij maken het voor jou mogelijk dat je gratis en anoniem kunt surfen op het internet. Laat niet langer je ip adres overal slingeren en verberg jezelf via onze proxy zodat je ongestoord en anoniem kunt internetten. Hoewel deze gratis diensten niet erg prettig werken, hiermee bedoelen wij dat deze gratis proxy’s vaak traag zijn en de betrouwbaarheid is ook in het geding. Tegenwoordig voor een paar euro per maand heb je prima een betaalde vpn dienst zoals NordVPN of PIA. Dit zijn vooralsnog betrouwbare partijen en gaan al enkele jaren mee met tienduizenden gebruikers.

Surfen via proxy
Wanneer je anoniem wilt internetten en geblokkeerde websites omzeilen dan wordt dit vrijwel altijd gedaan met een proxy. Wij gebruiken een web-based proxy script die het mogelijk maakt dat je anoniem kunt surfen zonder dat er bestanden op je computer moet worden geïnstalleerd. Surfen via een proxy houdt in dat een andere computer / server de website opvraagt die je zoekt en deze vervolgens aan je toont. Zo kun je geblokkeerde websites omzeilen en anoniem surfen. Hieruit blijkt dat je kunt zeggen dat de server waarop de proxy is geïnstalleerd de website opvraagt en niet jou server/ip-adres. Vervolgens wordt direct de website zichtbaar voor je maar weliswaar wordt niet jou gegevens waaronder het ip naar de betreffende website (automatisch) verstuurd. Web proxies wordt ook vaak gebruikt voor het omzeilen van censuur en andere beperkingen. Geblokkeerde websites omzeilen is eenvoudig met deze VPN proxy servers waardoor je vrijwel elke website kunt bekijken.

Anoniem op facebook
Wil je ook anoniem op facebook zijn? Dat kan als je via een proxy naar de website van facebook surft. Anoniem op facebook zijn is eenvoudig en bescherm je privacy. Uiteraard kun je ook op facebook inloggen wanneer de systeembeheerder van jou school of werk de website heeft geblokkeerd. Omzeil deze geblokkeerde websites en surf anoniem via VPN proxy servers en omzeil geblokkeerde websites.

Het omzeilen van geblokkeerde websites is via onze proxy eenvoudig
Wil je graag een social media website bezoeken maar is deze geblokkeerd? Geen probleem! Wanneer je de website eenmaal via onze proxy hebt opgevraagd kun je ook verder anoniem surfen door middel van het taakbalk venster zodat je niet steeds terug naar onze homepage hoeft. Deze venster verschijnt bovenaan de pagina en is donkergroen van kleur. Websites die zijn geblokkeerd door school of door de baas zijn makkelijk te omzeilen. Wanneer je via onze proxy anoniem surft, surf je via een ander ip adres. Je eigen ip adres wordt dus gemaskeerd en is niet zichtbaar voor websites als; facebook, twitter, hotmail, linkedin enzovoorts.

Privacy
Privacy wordt vaak begrepen als geheimhouding en in de praktijk vaak als privéomgeving. Veel mensen hechten waarde aan hun privacy en besteden hier ook aandacht aan om privacy te krijgen. Hier zijn veel praktische oplossingen voor te bedenken. Bijvoorbeeld door schuttingen die tussen woningen staan en bomen die het inkijk beperken. Privacy op internet is toch nog niet zo simpel. Om je privacy zo goed mogelijk op internet te beschermen dien je gebruik te maken van up to date virusscanner en een firewall. Vaak bevatten deze scanners ook encryptie mogelijkheden om je bestanden te bewaken.

Plaats een reactie