VPN proxy server

VPN proxy server
VPN staat voor virtual private server. Vaak wordt VPN proxy server gezegd omdat je via proxy servers over het web surft. Anoniem surfen via een VPN stelt jou instaat de internet activiteit te coderen. Geen technische kennis is vereist om anoniem te kunnen surfen als je een VPN abonnement neemt zodat je toegang krijgt op de VPN proxy server. Wij hebben op onze partner pagina verschillende aanbieders voor jou geselecteerd waaruit je kunt kiezen. Vaak zijn de kosten zo rond de 50 euro per jaar.

WireGuard, NordVPN, PIA (Private Internet Access) en HideMyAss zijn populaire VPN-aanbieders. Dit zijn bekende softwarepakketten om jouw identiteit te beschermen op internet. Wil je online anoniem internetten gebruik dan de gratis web proxy. Het is eveneens mogelijk op deze manier gratis gebruik te maken van anoniem internet.
Het pakket van NordVPN biedt een aantal voordelen. NordVPN biedt beveiliging voor je internet verbinding en versleutelt gevoelige bestanden. VPN proxy server zorgt ervoor dat je surft middels een andere server met een ander ip adres. Het beschermt je ook tegen hackers en onveilige netwerken. Bescherm en verberg je identiteit door de proxy servers van NordVPN. NordVPN houdt 24/7 de proxylijst bij zodat er altijd beschikbare proxy servers aanwezig zijn waardoor je anoniem kunt surfen en jou privacy gewaarborgd is.

Encryptie is het versleutelen van jou gegevens

Verschillende os programma’s zoals windows biedt een gratis encryptie programma genaamd Bitlocker. De gegevens worden op basis van algoritme versleuteld en kunnen nadat de versleuteling heeft plaatsgevonden weer ontsleuteld worden. Dit wordt ook wel gedecrypteerd genoemd. Dat is het ontcijferen van de al gedecodeerde bestand(en). Wanneer de decryptie klaar is heb je weer toegang tot jouw bestanden. Het encrypten van bestanden is een van veiligste manieren om de bestanden goed verbogen te houden en niet leesbaar te maken voor derden. Mocht incrypte bestanden toch in de verkeerde handen vallen dan kost het veel moeite en tijd om te decrypten. Doordat dit zoveel rekenkracht en tijd kost is het encrypten van bestanden een goede oplossing.

De voordelen op een rij
✅ Bescherm je identiteit door anoniem op internet te surfen.
✅ Beveilig je internet connectie en surf anoniem via onze proxy!
✅ Omzeil geblokkeerde websites op school of op jouw werk
✅ Gecensureerde websites bezoeken
✅ Geen internet historie op de websites die je bezoekt
✅ Houdt jezelf goed verborgen

Deze voordelen heb je allemaal wanneer je via een VPN proxy server het web opgaat. De VPN proxy server software is gebruikersvriendelijk en nadat je de VPN proxy server software hebt geïnstalleerd kun je het direct gaan gebruiken. Uiteraard doe je er goed aan om de handleiding te lezen van de desbetreffende VPN proxy server software. De populaire VPN diensten bieden gebruiksvriendelijke software en ben je met slechts enkele klikken anoniem op internet!

Plaats een reactie